Future Hipsters

Oglinda oglinjoara care este cel mai viral…

Care crezi ca este cel mai bun viral al anului 2011?

Sa fie:

iPad Head Girl

sau

Kitten vs. TWo scary things

sau

Kid playing Dance Central Disturbia on Hard

sau

Webcam 101 for Seniors…

sau

Volkswagen The Force

sau

Chrysler Imported from Detroit

sau

Delfini maidanezi in Dambovita

Ai alta propunere pentru 2011?

BBDO – The Big Won

With 5 of the top 10 awards, BBDO leads the worldwide communication agencies top

BBDO Worldwide beats their next close competitor by more than 700 points

BBDO Worldwide had the top two agencies of the world (1. BBDO New York + 2. AlmapBBDO) and three more in the top 10 (5. ColensoBBDO, 6. AMVBBDO, 10. ClemengerBBDO Melbourne)

BBDO Worldwide was the number one agency in Direct (ColensoBBDO)

BBDO Worldwide was the number one agency in Print (AlmapBBDO)

BBDO Worldwide was the number one agency in TV/Film/Video (BBDO NY)

BBDO Worldwide was the number one agency in eight countries: Australia, Brazil, Canada, New Zealand, Philippines, Russia, UK and US

BBDO Worldwide was the number one network across the Americas

BBDO Worldwide produced the number one TV campaign of the year: “Who Killed Deon?” (from AMVBBDO)

Zeitgeist 2011: Year In Review

Google Zeitgeist 2011

Gabriel David the next 10 years

Next level.

Azi las in urma 10 ani de experienta in marketing si media (cu, carte de munca :)).

In 2001 la primul job in departamentul de marketing al companiei Arctic oare imi imaginam cum vor fi primii 10 ani…? Sincer nu ma gandeam asa departe, dar au fost cei mai interesanti si provocatori ani.

Cum vor arata urmatorii 10 ? Poate mai provocatori, mai interesanti, dar sigur tot in digital :).

BBDO the next 20 years

Impreuna cu colegii din grupul BBDO (Graffiti, Media Direction, Kaleidoscope, Proximity, Exact, Graffiti PR, Upgrader) am sarbatorit 20 ani de la infiintarea primei agentii de publicitate din Romania si ne-am imaginat cum vor fi urmatorii 20 ani impreuna cu invitatul special Simon Bond (Chief Marketing Officer, BBDO & Proximity Worldwide).

Mai multe aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici sau aici.

Proiectul „Intreprinzator in Mileniul Trei” sprijina crearea de noi locuri de munca

„Intreprinzator in Mileniul Trei” este unul dintre proiectele strategice aflate in curs de implementare in Romania, cofinanţate din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Proiectul a fost conceput de catre Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economica si Dezvoltare din Romania (CEED Romania) in parteneriat cu firma MBM Software & Partners S.R.L. in jurul unui pachet complex de servicii care imbina discipline orientate catre antreprenoriat și managementul afacerii cu discipline orientate catre introducerea in management a conceptelor, tehnicilor și instrumentelor informatice proprii societatii informationale.

Read the rest of this entry »

Kotler 3.0 in Romania

Pentru a doua oara in Romania il putem vedea pe Philip Kotler, “parintele marketingului”. Dupa ce in mai 2005 a venit la Bucuresti pentru un eveniment la care au participat peste 1000 persoane, acum va reveni in iunie 2012 pentru marketing30, un training acreditat American Marketing Association, adresat specialistilor in marketing si comunicare.

Summer Time is Pepsi Time: Santa Dancing

Publicitate online de peste 20 milioane euro in 2010

Potrivit ROADS (Romanian Online Advertising Study), realizat de IAB Romania si PwC Romania,  piata de publicitate online a atins in 2010 cea mai mare valoare atinsa pana acum  20,4 milioane euro. Publicitate online este mediul cu cea mai mare crestere in 2010, plus 32% fata de 2009.

Vedeta anului 2010 a ramas tot industria Telecoms cu cele mai mari bugete investitite fiind urmata de industriile Finance si Motors cu investitii apropiate ca volume.

Studiul ia in calcul doar bugetele administrate de companiile participante la studiu.

Daca s-ar lua in calcul si valoarea publicitatii pe Google, Yahoo, Facebook valoarea totala a publicitatii online din Romania ar fi estimativ cu peste 50% mai mare.